

AGENI	DA:	Monday 11 June 2018		
VENUE:		Classroom, Lepe Country Park (directions overleaf)		
09:30	MEETING COMMENCES (Tea/Coffee available from 09:15)			
1. 9.30	Apologies		Information	5 mins
<b>2</b> . 9.35	Introductions – Members and Officers  All members to briefly introduce themselves and their area of representation on the Forum.		Information	10 mins
<b>3.</b> 9.45	Mir	nutes of last meeting and matters arising	Admin	5 mins
<b>4.</b> 9.50	Chair's report (Ruth Croker)		Information	15 mins
<b>5</b> . 10.05	Forum Officer's report (Petronella Nattrass)		Information / discussion	10 mins
<b>6.</b> 10.15		w research into visits to the New Forest (David Illsley, Policy nager NFNPA)	Information / discussion	10 mins
<b>7</b> . 10.25	RMS consultation, 18 June (Nigel Matthews) – Forum to agree process for responding		Discussion / decision	10 mins
8. 10.35	1	gular updates New Forest NPA – Nigel Matthews	Information/	5 mins
	b) c) d)	HCC Access Team – written report from Alison Perry Forestry Commission – Gary North Historic Routes – Ann Sevier England Coast Path – Petronella Nattrass	Discussion	5 mins 5 mins 5 mins 5 mins
11.00	b) c) d) e)	HCC Access Team – written report from Alison Perry Forestry Commission – Gary North Historic Routes – Ann Sevier	Discussion	5 mins 5 mins 5 mins
<b>11.00</b> 9. 11.20	b) c) d) e) TEA Rep a) b)	HCC Access Team – written report from Alison Perry Forestry Commission – Gary North Historic Routes – Ann Sevier England Coast Path – Petronella Nattrass	Discussion  Information	5 mins 5 mins 5 mins 5 mins
9.	b) c) d) e) TEA Rep a) b) c)	HCC Access Team – written report from Alison Perry Forestry Commission – Gary North Historic Routes – Ann Sevier England Coast Path – Petronella Nattrass  ACOFFEE  Ports from other LAFs Hampshire Wiltshire (Ruth Croker)		5 mins 5 mins 5 mins 5 mins 20 mins
9. 11.20	b) c) d) e) TEA Rep a) b) c) Ele Tra Cool of the	HCC Access Team – written report from Alison Perry Forestry Commission – Gary North Historic Routes – Ann Sevier England Coast Path – Petronella Nattrass  ACOFFEE Ports from other LAFs Hampshire Wiltshire (Ruth Croker) Dorset	Information	5 mins 5 mins 5 mins 5 mins 20 mins 10 mins
9. 11.20 10. 11.30	b) c) d) e) TEA Rep a) b) c) Ele Tra Coo of th a gr	HCC Access Team – written report from Alison Perry Forestry Commission – Gary North Historic Routes – Ann Sevier England Coast Path – Petronella Nattrass  ACOFFEE  Ports from other LAFs Hampshire Wiltshire (Ruth Croker) Dorset  ction of Chair and Vice-Chair  Insformation at Lepe Country Park (Stephanie Rogers, untry Parks Transformation Programme Manager) – overview the Country Parks Transformation project at Lepe, followed by	Information  Decision  Information /	5 mins 5 mins 5 mins 5 mins 20 mins 10 mins

## **Directions:**

## Lepe Country Park, Exbury, SO45 1AD - www.hants.gov.uk/lepe/lepe-visit

The classroom is situated in Lepe Point conservation and education area. If you park in the upper car park, the entrance is slightly down the hill (as if walking towards the beach) on the right hand side.

