New Forest Access Forum Agenda

Monday 1st December 2014, 9.30 – 1.00pm

Meeting to be held at Sandyballs, Godshill

9:30 Meeting starts (Tea/coffee available) 9.15am

1 Apologies, introductions, minutes of last meeting	Admin	5mins 9:30
2 Matters arising - Nigel Matthews Mill Lane	Information	5mins 9:35
3 Officers Report – Marilyn Meeks (paper)	Information	10mins 9:40
4 NPA Management Plan – David Illsey	Information	1 Hour 9:50
Coffee/Tea		10:50 – 11:05
5 CAP update – Sarah Manchester (paper)	Information	30mins 11:05
6 Chair Update - Alastair Duncan	Information	25mins 11.35

Tranquillity Mapping, Cycle Working Group, Our Past, Our Future, Consultation on cycling signage initiative from Salisbury to the Forest, Historic Routes & Past Pathways.

7 Regular Updates

 Sam Jones HCC (paper) 		Information	20mins	12:00	
 Gary North FC 		Information	25mins	12:20	
- R	Ruth Crocker	SSSI restoration 2015/16	Information	10mins	12:45
8 Repor	t from other L	AF's	Information	10mins	12:55

Finish 13:05

Dates for 2015 New Forest Access Forum Meetings

2nd March 2015, 1st June 2015, 7th September 2015, 7th December 2015.

All the dates are Mondays