

AGENDA: Monday 07 December 2015

VENUE: Brockenhurst Village Hall, Exhibition Room

09:30 MEETING COMMENCES (*Tea/Coffee available from 09:15*)

1. 9.30	Apologies	Information	5 mins
2. 9.35 3. 9.40 4. 9.45 5. 9.55	Minutes of last meeting and matters arising	Admin	5 mins
	Chair's report (Ruth Croker)	Information	5 mins
	Forum Officer's report (Petronella Nattrass)	Information	10 mins
	Reports from other LAFs a) Hampshire; b) Wiltshire; c) South East LAF	Information/ Discussion	15 mins
6. 10.10	Introducing Bruce Rothnie, the Forestry Commission Deputy Surveyor for the New Forest.	Information/ Discussion	40 mins
10.50	TEA/COFFEE		15 mins
7 . 11.05	Walking Strategy for Hampshire Members to discuss a Forum response to this consultation.	Discussion	20 mins
8. 11.25	Coastal access John Truswell, Natural England, to update on progress with the Christchurch to Calshot stretch.	Information/ Discussion	15 mins
9. 11.40	Regular updates a) HCC Countryside Access – Sam Jones b) National Park Authority – Mark Holroyd c) Forestry Commission – Gary North d) Small Grants Scheme – Joan Cundill e) SSSI restoration site visits – Gordon Garrett	Information/ Discussion	20 mins 15 mins 10 mins 5 mins 5 mins
10. 12.35	Tranquillity mapping Sarah Kelly, NPA Landscape Officer, to provide an overview of the project and its outcome.	Information	15 mins
11. 12.50	People and Wildlife Ranger Dawn Rayment to introduce her new role within the National Park Authority.	Information	10 mins

13.00 FINISH

Future meeting dates: see Forum Officer's report for proposed dates for 2016

Directions – see map overleaf

Brockenhurst Village Hall - http://brockenhurstvillage.org.uk/contact/how-to-find-us/

