

**AGENDA:** Monday 07 September 2015

**VENUE**: Lepe Country Park

## **09:30 MEETING COMMENCES** (*Tea/Coffee available from 09:15*)

1.	Apologies	Information	5 mins
9.30 2. 9.35 3. 9.45 4. 9.50	Minutes of last meeting and matters arising	Admin	10 mins
	Chair's report (Ruth Croker)	Information	5 mins
	Forum Officer's report (Amanda Hull)	Information	10 mins
<b>5.</b> 10.00	Coastal access (Natural England) Tom Lord and John Taylor to provide an overview of coastal access and an introduction to the implementation of the England Coast Path in Hampshire.	Information/ Discussion	60 mins
11.00	TEA/COFFEE		25 mins
<b>6.</b> 11.25	Regular updates  a) HCC Countryside Access – Sam Jones b) NPA – Mark Holroyd c) Forestry Commission – Gary North d) Small Grants Scheme – Joan Cundill	Information/ Discussion	15 mins 20 mins 5 mins 5 mins
<b>7.</b> 12.10	Reports from other LAFs a) Hampshire; b) Wiltshire; c) Other	Information	10 mins
<b>8.</b> 12.20	Mapping the New Forest (Ordnance Survey) Andy Revell and Mark Le Page to introduce the Detailed Path Network Project and provide an overview of how the output will be used.	Information	25 mins
<b>9.</b> 12.45	Preparation for future meeting The Forestry Commission Deputy Surveyor for the New Forest has been invited to a future meeting of the Forum. Members to consider what they would like him to talk about.	Discussion	15 mins

## 13.00 FINISH

Future meeting dates 2015: 7 December (Lymington Town Hall)

## **Directions**

## Lepe Country Park, Exbury, SO45 1AD - www.hants.gov.uk/lepe/lepe-visit

The classroom is situated in Lepe Point conservation and education area. If you park in the upper car park, the entrance is slightly down the hill (as if walking towards the beach) on the right hand side.

