

New Forest Access Forum

AGENDA:Monday 01 June 2015VENUE:Terrace Room, Beaulieu Motor Museum			
09:30	MEETING COMMENCES (Tea/Coffee available from 09:15)		
1. 9.30 2. <i>9.35</i>	Apologies	Information	5 mins
	Introductions – Members and Officers All members to briefly introduce themselves and their area of representation on the Forum.	Information	15 mins
3. 9.50	Minutes of last meeting and matters arising	Admin	10 mins
9.50 4. 10.00	Forum Officer's report (Amanda Hull)	Information	5 mins
5. 10.05	Chair's update (Alastair Duncan)	Information	5 mins
6. 10.10	Countryside Access Plan Sarah Manchester to feedback on the Forum response to the draft Plan and the next steps.	Information	15 mins
7. 10.25	Deregulation Act 2015 Sarah Manchester to provide a summary of the rights of way clauses in the new Act.	Information	15 mins
8. 10.40	Hampshire Cycling Strategy – consultation James Silvester to introduce the Strategy. Forum discussion on how it would like to respond to the consultation.	Information/ Discussion	20 mins
11.00	TEA/COFFEE		15 mins
9. 11.15	National Park Management Plan – consultation Nick Evans to introduce the Plan. Forum discussion on how it would like to respond to the consultation.	Information/ Discussion	20 mins
10. 11.35 11.50 12.05 12.15	Regular updates a) HCC Countryside Access – Sam Jones b) NPA – John Lynn c) Forestry Commission – Gary North d) Small Grants Scheme – Joan Cundill	Information	15 mins 15 mins 10 mins 5 mins
11. 12.20	Reports from other LAFs a) Hampshire; b) SELAF Conference; c) Other	Information	10 mins
12. 12.30	LAF Annual Report Members to agree the content of the draft annual report.	Discussion/ Decision	10 mins
13.	Election of Chair and Vice-Chair	Decision	10 mins

12.40

13.00 FINISH

Future meeting dates 2015: 7 September (Lepe Country Park); 7 December (Lymington Town Hall)