

| AGENE            | OA: Monday 4 September 2017  |                             |  |
|------------------|--|-----------------------------|--|
| VENUE            | Lyndhurst Community Centre (see overleaf for directions)   |                             |  |
| 09:30            | MEETING COMMENCES (Tea/Coffee available from 09:15)  | 1 -                         |  |
| <b>1.</b> 9.30   | Apologies  | Information                 | 5 mins   |
| <b>2.</b> 9.35   | Minutes of last meeting and matters arising  | Admin                       | 5 mins   |
| <b>3.</b> 9.40   | Chair's report, including feedback from National LAF Conference (Ruth Croker)  | Information                 | 15 mins  |
| <b>4.</b> 9.55   | Forum Officer's report (Petronella Nattrass)   | Information /<br>discussion | 10 mins  |
| <b>5</b> . 10.05 | Update on the NPA Partnership Plan (Holger Schiller, Community and Partnership Officer)  | Information / discussion    | 10 mins  |
| <b>6</b> . 10.15 | Coastal Access Update (Coastal Access sub-group)   | Information / discussion    | 10 mins  |
| <b>7</b> . 10.25 | Recreation Management Strategy (Mark Holroyd) Update on 'Future Forest' consultation   | Information / discussio     | 15 mins  |
| <b>8.</b> 10.40  | Planning principles (Petronella Nattrass, Hampshire County Council) Draft guidance document for discussion and agreement of next steps   | Discussion /<br>decision    | 20 mins  |
| 11.00            | TEA/COFFEE   |                             | 20 mins  |
| <b>9.</b> 11.20  | CAMS / CAMSmobile demonstration (Rachael Hawkes,<br>Hampshire County Council)  | Information /<br>discussion | 20 mins  |
| <b>10.</b> 11.40 | National Environment and Rural Communities Act consultation (Mark Holroyd) Forum to approve draft response to this consultation, due 11/9/17   | Discussion /<br>decision    | 10 mins  |
| <b>11.</b> 11.50 | Work Programme for 2017-18 Forum to review and agree next year's programme.  | Discussion /<br>decision    | 20 mins  |
| <b>12.</b> 12.10 | Regular updates  a) New Forest NPA – Mark Holroyd  b) HCC Countryside Access – Sam Jones  c) Forestry Commission – Gary North  d) Rural Communities Fund (formerly Small Grants Scheme) –  Joan Cundill  e) Cycling working group – Mark Holroyd  f) Historic Routes – Alastair Duncan | Information/<br>Discussion  | 5 mins<br>5 mins<br>5 mins<br>5 mins<br>5 mins<br>5 mins |
| <b>13.</b> 12.40 | Reports from other LAFs  a) Hampshire (Petronella Nattrass); b) Wiltshire (Ruth Croker)  | Information                 | 10 mins  |
| <b>14.</b> 12.50 | Election of Chair and Vice-Chair / Agree meeting date for March 2018   | Decision                    | 10 mins  |
| 13.00            | FINISH   |                             |  |
|                  | Next meeting: Monday 4 December at Council Chamber, Lyming   | rton Town Hall              |  |

