New Forest Access Forum Agenda – Meeting 37

Monday 8th September 2014: 9.30am–1:00pm Lyndhurst Community Centre, High Street, Lyndhurst, SO43 7NY

9:30 Meeting Starts (Tea/coffee available from 9:15)

1	Apologies, introductions, minutes of last meeting	Admin.	5 mins	9:30
2	Matters arising	Information	5 mins	9:35
3	NFNPA Update – Nigel Matthews	Information	10 mins	9:45
4	NPA Bike Docking Station – Alastair Duncan	Information	5 mins	9:50
5	NFNPA HLF project update – James Brown	Information	25 mins	10:15
6	Officers Report – Marilyn Meeks (paper 37/1)	Information	10 mins	10.25
7	Regular Updates - Sam Jones HCC - Gary North FC - Ruth Croker - PATHH	Information	25 mins	10:50
8	Reports from other LAF's (papers 37/2, 37/3)	Information	10 mins	11:00
	Coffee / Tea			

9 CAP Workshop – Emma Noyce and Sarah Manchester HCC

Next Meeting: 1st / 8th December *TBC*