

AGEN	DA: Monday 06 June 2016		
VENUE	Calshot Activities Centre (for directions see map overleaf)		
09:30	MEETING COMMENCES (Tea/Coffee available from 09:15)		
1. 9.30	Apologies	Information	5 mins
2. 9.35	Minutes of last meeting and matters arising	Admin	5 mins
3. 9.40	Chair's report (Ruth Croker)	Information	10 mins
4. 9.50	Forum Officer's report (Petronella Nattrass)	Information	10 mins
5. 10.00	Forest Design Plan consultation Forum to approve sub-group's draft response	Decision	10 mins
6. 10.10	Reports from other LAFs a) Hampshire; b) Wiltshire; c) Dorset	Information	15 mins
7. 10.25	Regular updates a) National Park Authority – Mark Holroyd b) HCC Countryside Access – Sam Jones c) Forestry Commission – Gary North d) Small Grants Scheme – Joan Cundill e) Coastal Access – John Taylor	Information/ Discussion	5 mins 15 mins 5 mins 5 Mins 10 Mins
11.05	TEA/COFFEE		20 mins
8 . 11.25	Local Plan Review (David Illsley, Policy Manager NFNPA) Introduction to Local Plan Reviews and NPA Core Strategy, followed by discussion of Forum role in influencing planning policy	Information/ Discussion	45 Mins
9. 12.10	LAF Annual Review Form 2015-16 Members to agree the content of the draft annual report	Decision	10 mins
10. 12.20	Election of Chair and Vice-Chair	Decision	10 mins
11. 12.30	Presentation/tour of Calshot Activity Centre	Information	30 mins
13.00	LUNCH Meals/light snacks available from the Calshot Activity Centre Café Bar, or members may prefer to bring a packed lunch		1hr
14.00	Coastal Access – site visit/walk John Truswell and John Taylor of NE to lead a walk westwards along the coast to consider high water route at Cadland	Information/ discussion	1.5 hrs
15.30	FINISH Novt mosting: Manday E Contember 2016		
	Next meeting: Monday 5 September 2016		

Calshot Activities Centre

Calshot Spit, Fawley Southampton, Hampshire SO45 1BR tel 023 8089 2077

How to find us



By car

For SatNav users our postcode is SO45 1BR

We are only ten miles from the motorway network, 2 hours from London, Birmingham, Bristol and only 45 minutes from Portsmouth and Bournemouth. Southampton is 30 minutes by road and has both a main-line railway station and regional airport.

From Southampton, follow A326 Fawley and the brown tourist signs for Calshot Activities Centre and Castle

Car parking fees are not applicable to those attending courses. If you are stopped at the gate please show your course confirmation letter or this form as verification.

By rail

Nearest mainline stations are Southampton Central or Brockenhurst, both approximately 16 miles away. Telephone 0845 7484950 for further information on train times.

By bus

Up to date information is available from Blue Star, generally one bus per hour. Telephone 023 8023 1950 for further information

By taxi

- West Quay Cars 023 8022 3450
- Streamline Taxis 023 8022 3355 From Hythe Ferry (023 8084 0722)