

AGENI	DA: Monday 05 December 2016		
VENUE	Hythe & Dibden Parish Council, The Grove, Hythe, SO45 6BZ (see overleaf for directions)		
09:30	MEETING COMMENCES (Tea/Coffee available from 09:15)		
1. 9.30	Apologies	Information	5 mins
2. 9.35	Minutes of last meeting and matters arising	Admin	5 mins
3. 9.40	Chair's report (Ruth Croker)	Information	5 mins
4. 9.45	Forum Officer's report (Petronella Nattrass)	Information / discussion	10 mins
5 . 9.55	Update from National Trust (Dylan Everett) Overview of future for public access across the NT estate – challenges, opportunities, update on access at Foxbury	Information / discussion	20 mins
6. 10.15	HCC Countryside Access update (Sam Jones) Regular update	Information	15 mins
7. 10.30	New Forest NPA Local Plan Review Forum to approve draft response prepared by Local Plan sub- group	Decision	15 mins
8. 10.45	Changes to Small Grants Scheme Members to review, and approve SGS Panel's proposed modifications to the guidance 2016-17	Discussion / Decision	5 mins
9. 10.50	Closure of Lyndhurst Visitor Information Centre (Lynden Bowen) Discussion of NFDC decision to close this facility and decision on Forum response.	Discussion / Decision	10 mins
11.00	TEA/COFFEE		20 mins
10. 11.20	Historic Routes (Gareth Owen) Introduction and brief update	Information	10 mins
11. 11.30	New Forest Mitigation Project (Esther Smeardon, project officer) Introduction to the project and opportunity for discussion	Information/ discussion	25 mins
12. 11.55	Feedback on visit to South Downs LAF (Ruth Croker)	Information	15 mins
13. 12.10	Reports from other LAFs a) Hampshire (Ross Mitchell); b) Dorset (Ann Sevier)	Information	15 mins
14. 12.25	Report from Coastal Access sub-group (John Truswell) Feedback on implementation of the England Coast Path	Information	15 mins
15. 12.40	Regular updates a) National Park Authority – Mark Holroyd b) Forestry Commission – Gary North c) Small Grants Scheme – Joan Cundill	Information/ Discussion	5 mins 5 mins 5 mins
16. 12.55	Election of Vice-Chairman	Decision	5 mins
13.00	FINISH		
13.30 to 14.30	OPTIONAL: SITE VISIT 1-hour walk from Hythe with Mark Holroyd to review local footpaths and consider opportunities for improvement. Please bring packed lunch and suitable footwear if you	Discussion / recommend ation	1 hour
	intend to participate		
	Future meeting dates: see Forum Officer's report for proposed	dates for 2016	

Hythe and Dibden Parish Council, The Grove, Hythe, SO45 6BZ

