

AGENDA: Monday 07 March 2016

VENUE: Ferny Crofts Scout Activity Centre, Beaulieu Road SO42 7YQ

09:30 MEETING COMMENCES (*Tea/Coffee available from 09:15*)

1. 9.30	Introductions and apologies	Information	10 mins
2. 9.40	Minutes of last meeting and matters arising	Admin	5 mins
3. 9.45	Chair's report (Ruth Croker) and verbal report on National Conference	Information	10 mins
4. 9.55	Forum Officer's report (Petronella Nattrass)	Information	10 mins
5. 10.05	Reports from other LAFs a) Hampshire; b) Wiltshire; c) Dorset	Information/ Discussion	10 mins
6. 10.15	Ferny Crofts Scout Activities Centre Donna Neseyif, Ferny Crofts	Information	15 mins
10.30	TEA/COFFEE		20 mins
6. 10.50	HCC Countryside Access Plan Implementation – future plans and Forum input Jonathan Woods, Access Team Leader, HCC Countryside Service.	Information/ Discussion	20 mins
7. 11.10	Coastal access Report form Coastal Access sub-group meeting on 24 February.	Information/ Discussion	15 mins
8. 11.25	Area Countryside Access Team update – staff changes, recent and future work Sam Jones, Area Countryside Access Manager, John Cartwright, Senior Countryside Access Ranger, Natalie Hands, Community Engagement Ranger	Information/ Discussion	35 mins
9. 12.00	Regular updates a) National Park Authority – Mark Holroyd b) Forestry Commission – Gary North c) Small Grants Scheme – Joan Cundill	Information/ Discussion	5 mins 10 mins 5 mins
10. 12.20	Interpretation projects Jim Mitchell, NFNPA Interpretation Officer to provide an update on walking routes, volunteer guides, Historic Routes project / Our Past Our Future.	Information/ Discussison	35 mins

12.55 FINISH

Next meeting: Monday 6 June 2016

Ferny Crofts - http://www.fernycrofts.org.uk/index.php

T: 02380 845092

E: manager@fernycrofts.org.uk

P: Ferny Crofts

Beaulieu Road,

Beaulieu.

Brockenhurst,

Hampshire,

SO42 7YQ.

