New Forest Access Forum Agenda – Meeting 32

Monday 3 June 2013: 9.30am-1:00pm

Council Chamber, Hythe & Didben Parish Council, The Grove, 25 St John's Street, Hythe, SO45 6BZ

9:30	Meeting Starts (Tea/coffee available from 9:15)						
1	Apologies, minutes of last meeting	Admin.	5 mins	9:30			
2	Matters arising (list attached)	Information	10 mins	9:35			
3	Annual Report – Alastair Duncan (<i>paper 32/1</i>) To approve updated Annual Report	Discussion	5 mins	9:45			
4	 Officer's Report – Sarah Manchester (<i>paper 32/2</i>) Growth & Infrastructure Act 2013 NE Support for LAFs Local Sustainable Transport Fund and DfT funding HCC Design Standards Coastal Access National Trails Review Paths for Communities LARA reports 	Information	20 mins	9:50			
5	Providing Access To Hampshire's Heritage – (paper 32/3) SM to introduce - A summary of the HLF-funded PATHH project, and information about the next stage	Information / Discussion	10 mins	10:10			
6	HLS AGM – Alastair Duncan A report from the meeting, including the Official Verderer's <u>Annual Report</u> on the <u>New Forest HLS Scheme</u>	Information	10 mins	10:20			
7	HLS Wetland Restoration Site Visit – Lynden Bowen (paper 32/4) AD to introduce - A report of the site visit led by the Forestry Commission to discuss and agree proposals for restoring Furzey and Hawkhill Mires	Information	10 mins	10:30			
8	Countryside Access Plan Review – Alastair Duncan (paper 32/5) Members' views on the CAP review process will be gathered to inform a subsequent CAP sub-group meeting	Discussion	20 mins	10:40			
Coffee/Tea 11:00 – 11:20							
9	Recreation Management Strategy Working Group – Alastair Duncan (<i>paper</i> 32/6) A proposal for the future operation of the group	Information / Discussion	15 mins	11:20			
10	FC update – Gary North <i>AD</i> to introduce	Information	10 mins	11:35			
11	HCC update – Sam Jones, HCC <i>AD</i> to introduce	Information	10 mins	11:45			
12	National LAF Conference – Alastair Duncan A report from the <u>Conference</u> held in Sheffield on 27 February	Information / Discussion	10 mins	11:55			

13	South East Regional LAF Conference – Ruth Croker (paper 32/7) A summary from the Conference held in London on 21 May and attended by Ruth, Ben and Sarah	Information	10 mins	12:05
14	Reports from representatives Huddle – Ben Rayner <u>Small Grants Scheme</u> – Joan Cundill <u>Community Toilet Scheme</u> – Joan Cundill <u>Local Nature Partnership</u> – Ben Rayner 	Information	20 mins	12:15
15	 Reports from neighbouring access forum meetings <u>Hampshire</u>,14 May – Alastair Duncan 	Information	10 mins	12:35
16	Elections – Chair and Vice-chair (<i>paper 32/8</i>) SM to introduce	Decision	10 mins	12:45
17	AOB / Items for next meeting		5 mins	12:55

13:00 Close

Next Meeting: Monday 9 September, Fordingbridge